
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;
το ήξερες?
Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.
μέθοδος
1
Ψήνετε το ψωμί Bagel και το κόβετε στη μέση. Στο κάτω μέρος απλώνετε Philadelphia Cottage Protein.
2
Πλένετε το μήλο, κόβετε τον πυρήνα με ένα κόπτη και έπειτα το τεμαχίζετε σε λεπτές φέτες και το τοποθετείτε πάνω στο Philadelphia.
3
Αναμειγνύετε τα αμύγδαλα με το μέλι και το τοποθετείτε στο πάνω μέρος της ζύμης του ψωμιού.
4
Βάζετε το ένα μέρος της ζύμης πάνω στο άλλο και σερβίρετε.
PRO TIP Για περισσότερη απόλαυση: Βράζετε περίπου 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη με λίγο αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας νερό σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτετε τα αμύγδαλα και τα αφήνετε μέχρι να καραμελώσουν. Στη συνέχεια, αφήνετε το μείγμα να κρυώσει πάνω σε λαδόκολλα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ζάχαρη καίει πολύ και τα αμύγδαλα είναι ζεστά μετά την ολοκλήρωση του μείγματος.
PRO TIP Επίσης, μπορείτε να καραμελώσετε τις φέτες μήλου: Πλένετε το μήλο, κόβετε τον πυρήνα με ένα κόπτη και τεμαχίζετε σε λεπτές φέτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνετε 1 κουταλάκι της σούπας βούτυρο, προσθέτετε 40γρ ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Η ζάχαρη γίνεται υγρή και μόλις καραμελώσει με καφέ χρώμα, μειώνετε τη θερμότητα και προσθέτετε τις φέτες μήλου (προσεκτικά να μη πιτσιλιστείτε και καείτε). Βράζετε για περίπου 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και στη συνέχεια αφήνετε τις φέτες να κρυώσουν.