Αλμυρά Cheesecake με μανιτάρια
8 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:30 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:2 ώρες 50 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Καθαρίζετε τα μανιτάρια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπολ ανακατεύετε με το σύρμα 3 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το μέλι και σχοινόπρασο. Προσθέτετε τα μανιτάρια και ανακατεύετε να βραχούν όλα. Σκεπάζετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για 1 - 2 ώρες να μαριναριστούν.

    2. 2

      Στο μεταξύ, ετοιμάζετε το κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού το σουρώσετε και το ξεπλύνετε, ανακατεύετε με το ξύσμα λεμονιού, τα κρεμμυδάκια, το λάδι και αλατοπίπερο. Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει.

    3. 3

      Μοιράζετε το κινόα σε 6 - 8 ατομικά στρογγυλά τσέρκια και πιέζετε ώστε να γίνει συμπαγές. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το Philadelphia με το γιαούρτι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές, κρεμώδες μείγμα. Βάζουμε την κρέμα πάνω από την κινόα.

    4. 4

      Σουρώνετε τα μανιτάρια από τα υγρά τους και τα μοιράζετε πάνω από το Philadelphia. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το σπανάκι με το λάδι, το βαλσαμικό και αλατοπίπερο. Ξεφορμάρετε τα cheesecake και γαρνίρετε από πάνω με το σπανάκι. Σερβίρετε αμέσως.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage