Καλοκαιρινό Cheesecake
12 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:2 ώρες 15 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Σε ένα ξύλο κοπής ψιλοκόβετε τα μπισκότα και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.

    2. 2

      Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μικρό κατσαρολάκι και το περιχύνετε πάνω από τα μπισκότα.

    3. 3

      Ανακατεύετε καλά το μείγμα με ένα κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθεί, και το στρώνετε στον πάτο του τσέρκι. Αμέσως μετά το βάζετε στο ψυγείο.

    4. 4

      Σε ένα μίξερ αναμειγνύετε το Philadelphia και προσθέτετε το μέλι.

    5. 5

      Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε ελαφρώς 25 ml της κρέμα γάλακτος μαζί με τη φρέσκια βανίλια και τα αφήνετε για λίγο να κρυώσουν.

    6. 6

      Μόλις έχει αναμειχθεί καλά το Philadelphia με το μέλι, προσθέτετε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και την κρέμα με τη βανίλια και συνεχίζετε να ανακατεύετε έως ότου γίνει μία αφράτη κρέμα.

    7. 7

      Μοιράζετε ομοιόμορφα την κρέμα στο τσέρκι, πάνω από τα μπισκότα.

    8. 8

      Βάζετε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρετε.

    9. 9

      Όση ώρα παγώνει το cheesecake, ρίχνετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό και τη ζάχαρη και τα βράζετε σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά, ώστε να δημιουργηθεί ένα ελαφρύ σιρόπι. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει τελείως.

    10. 10

      Σε ένα ξύλο κοπής κόβετε με ένα κοφτερό μαχαίρι όλα τα φρούτα σε μικρά κυβάκια και τα τοποθετείτε μέσα στο σιρόπι.

    11. 11

      Σκεπάζετε το μείγμα και το τοποθετείτε στο ψυγείο για να κρυώσει.

    12. 12

      Όταν το cheesecake είναι έτοιμο, προσθέτετε από πάνω το σιρόπι με τα φρούτα και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage