Χειμωνιάτικο cheesecake
16 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:30 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:3 ώρες 30 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάζετε τα σαβαγιάρ σε μια σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο, το ανακατεύετε με τα σαβαγιάρ, στρώνετε το μείγμα σε ένα τσέρκι που έχετε καλύψει με μια λαδόκολλα και το πιέζετε για να δημιουργηθεί η βάση.

    2. 2

      Ανακατεύετε στο μίξερ το Philadelphia, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού. Βάζετε τις ζελατίνες σε 150 ml νερό και τις αφήνετε για 10’. Προσθέτετε τη ζάχαρη στο νερό με τις ζελατίνες και ανακατεύετε ενώ παράλληλα ζεσταίνετε μέχρι να διαλυθούν. Προσθέτετε στο μείγμα με το Philadelphia και αναμειγνύετε.

    3. 3

      Γεμίζετε το τσέρκι με τη κρέμα Philadelphia. Βάζετε το cheesecake στο ψυγείο και το αφήνετε για 3 ώρες να παγώσει. Διακοσμείτε με ξηρούς καρπούς και λεπτές φέτες από μήλο.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage