Cheesecake με Merenda
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 75 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 465 '
12

Υλικά

  • 150 γρ βούτυρο, λιωμένο
  • 300 γρ μπισκότα, θρυμματισμένα
  • 500 γρ Philadelphia σε θερμοκρασία δωματίου
  • 80 γρ ζάχαρη άχνη
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 0.5 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
  • 5 κουτ. σουπ. Merenda
  • Για διακόσμηση:
  • 5 κουτ. σουπ. Merenda
  • 30 γρ φουντούκια, ψιλοκομμένα

Οδηγίες

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο μαζί με τα θρυμματισμένα μπισκότα μέχρι το μίγμα να μοιάζει με υγρή άμμο.
  • Μεταφέρετε σε ένα δοχείο κέικ / τσέρκι με άνοιγμα 23 cm και και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το Philadelphia μαζί με τη ζάχαρη.
  • Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε μαζί την κρέμα και το εκχύλισμα βανίλιας και στη συνέχεια ρίξτε το στο μείγμα τυριού κρέμας. Ρίξτε μέσα τη Merenda.
  • Προσθέστε το μίγμα πάνω από τη βάση του μπισκότου και ισιώστε το με μια σπάτουλα. Καλύψτε με προστατευτική μεμβράνη και ψύξτε για τουλάχιστον 6 ώρες ή για μια νύχτα.
  • Τοποθετήστε τη Merenda σε μια κατσαρόλα και τοποθετήστε τη σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει λίγο, στη συνέχεια ρίξτε και απλώστε το πάνω από το cheesecake.
  • Διακοσμήστε με ψιλοκομμένα φουντούκια και επιστρέψτε το στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 2370,2 kj
Ενέργεια 566,0 kcal
Λιπαρά 27,1 g
Υδατάνθρακες 33,5 g
Πρωτεΐνες 6,5 g
Νάτριο 3,5 g
εκ των οποίων σάκχαρα 21,3 g