Philadelphia Cheesecake βατόμουρο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 45 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 225 '
12

Υλικά

  • 150 γρ μπισκότα βανίλια
  • 100 γρ ανάλατο βούτυρο
  • 300 γρ γιαούρτι
  • 500 γρ PHILADELPHIA σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κουτ. γλ. ροδόνερο
  • 75 γρ ζάχαρη - άχνη
  • 1 κουτ. γλ. κόκκινη χρωστική τροφίμων
  • 3 κουτ. σουπ. μαρμελάδα βατόμουρο
  • 150 γρ φρέσκα βατόμουρα

Οδηγίες

  • Βάση: Βάζετε τα μπισκότα σε μία σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το αναμιγνύετε με τα θρυμματισμένα μπισκότα σε ένα μπολ. Στρώνετε το μίγμα σε 12 μικρά στρόγγυλα φορμάκια 7 εκατ. (στα οποία έχετε απλώσει μία λαδόκολλα) και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Αφού τελειώσετε, τοποθετείτε τα φορμάκια μέσα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Κρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ απαλά το PHILADELPHIA, το γιαούρτι, το ροδόνερο, την κόκκινη χρωστική και τις 2 κουταλιές μαρμελάδας βατόμουρο. Ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να γίνει απαλό.
  • Διακόσμηση: Με ένα κουτάλι γεμίζετε το κάθε φαρμάκι και έπειτα τοποθετείτε λίγα βατόμουρα στην κορυφή. Τέλος βάζετε το cheesecake σας στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1122,3 kj
Ενέργεια 268,0 kcal
Λιπαρά 19,0 g
Υδατάνθρακες 20,0 g
Πρωτεΐνες 5,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 5,0 g
Νάτριο 0,2 g
εκ των οποίων σάκχαρα 12,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.