Philadelphia Cheesecake μάνγκο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 35 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 215 '
8

Υλικά

  • 150 γρ μπισκότα βανίλια
  • 100 γρ ανάλατο βούτυρο
  • 300 γρ γιαούρτι
  • 500 γρ PHILADELPHIA σε θερμοκρασία δωματίου
  • 75 γρ ζάχαρη - άχνη
  • 1 μάνγκο
  • 1 ματσάκι φύλλα μέντας

Οδηγίες

  • Βάση: Βάζετε τα μπισκότα σε μία σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα μπισκότα. Στρώνετε το μίγμα σε ένα τσέρκι 22εκ. (στο οποίο έχετε απλώσει μία λαδόκολλα) και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Αφού τελειώσετε τοποθετείτε το τσέρκι μέσα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Κρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ απαλά το PHILADELPHIA, το γιαούρτι και τη ζάχαρη. Αφού η κρέμα μας γίνει απαλή με ένα κουτάλι γεμίζετε το τσέρκι και το βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  • Διακόσμηση: Διακοσμείτε το cheesecake σας με το μάνγκο κομμένο σε κύβους και φύλλα μέντας.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1679,3 kj
kcal 401,0 kcal
Λίπη 28,0 g
Υδατάνθρακες 29,0 g
Πρωτεΐνες 7,0 g
από τα οποία κορεσμένα λίπη 7,0 g
Νάτριο 0,3 g
από τους οποίους σάκχαρα 17,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.