Philadelphia Cheesecake με φράουλες και σοκολάτα
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 30 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 210 '
16

Υλικά

  • 200 γρ Κουβερτούρα γάλακτος Παυλίδης
  • 100 γρ Cornflakes (θρυμματισμένα)
  • 600 γρ PHILADELPHIA
  • 300 γρ γιαούρτι
  • 3 κουταλιές λεμόνι
  • 6 φύλλα ζελατίνης
  • 75 γρ ζάχαρη
  • 250 γρ φράουλες
  • 1 τμχ σοκολατάκια με γέμιση φράουλα I love Lacta
  • Άχνη ζάχαρη

Οδηγίες

  • Λιώνετε τη σοκολάτα γάλακτος σε «μπεν- μαρί», προσθέτετε τα cornflakes και ανακατεύετε. Απλώνετε το μείγμα σε ένα τσέρκι τη βάση του οποίου έχετε καλύψει με μια λαδόκολλα. Πιέζετε το μείγμα με τα χέρια σας μέχρι η βάση να γίνει συμπαγής.
  • Χτυπάτε το Philadelphia με το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού σε ένα μίξερ. Αφήνετε τα φύλλα ζελατίνης σε λίγο κρύο νερό για 10’. Βγάζετε τα φύλλα ,τα στύβετε και τα βάζετε σε 150 ml ζεστό νερό μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθούν. Προσθέτετε τις ζελατίνες στο μείγμα με το Philadelphia και ανακατεύετε γρήγορα . Κόβετε τα 200γρ από τις φράουλες σε 4 κομμάτια και τα βάζετε στο μείγμα. Βάζετε το μείγμα πάνω στη βάση.
  • Διακοσμείτε με τις φράουλες και τα σοκολατάκια με γέμιση φράουλα. Τέλος, πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1176,7 kj
Ενέργεια 281,0 kcal
Λιπαρά 17,0 g
Υδατάνθρακες 25,0 g
Πρωτεΐνες 5,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.