Philadelphia Cheesecake με φρέσκα φρούτα
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 45 '
16

Υλικά

  • 150 γρ σαβαγιάρ
  • 125 γρ βούτυρο
  • 525 γρ PHILADELPHIA
  • 75 γρ ζάχαρη
  • 3 κουτ. σουπ. χυμό λεμονιού
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
  • 5 φύλλα ζελατίνης
  • Φρέσκα φρούτα για τη διακόσμηση

Οδηγίες

  • Βάζετε τα σαβαγιάρ σε μια σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα σαβαγιάρ. Στρώνετε το μείγμα σε ένα τσέρκι (στο οποίο έχετε απλώσει μια λαδόκολλα) και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση.
  • Χτυπάτε στο μίξερ το Philadelphia, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Βάζετε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για 10’. Παίρνετε λίγη από τη κρέμα γάλακτος, βάζετε μέσα τις ζελατίνες, ζεσταίνετε ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν και την αφήνετε να κρυώσει.
  • Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος μαζί με τη κρέμα με τις ζελατίνες μέχρι να γίνει σαντιγί. Ρίχνετε σιγά – σιγά σε δόσεις το μείγμα με το Philadelphia και αναμιγνύετε απαλά. Απλώνετε τη κρέμα πάνω από τη βάση και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο για 30’. Στολίζετε με φρούτα της επιλογής σας.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 971,5 kj
Ενέργεια 232,0 kcal
Λιπαρά 18,0 g
Υδατάνθρακες 15,0 g
Πρωτεΐνες 3,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.