Sushi με PHILADELPHIA
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 25 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 25 '
4

Υλικά

  • 250 γρ ρύζι για sushi
  • 4 φύλλα μαύρου φυκιού(Alga Nori)
  • 150 γρ Philadelphia Light
  • 200 γρ φρέσκο φιλέτο σολομού
  • 1 χούφτα αρωματικά βότανα

Οδηγίες

  • Μαγειρεύετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στη συσκευασία και το βάζετε στο ψυγείο για να κρυώσει.
  • Τοποθετείτε ένα φύλλο φυκιού πάνω στο ειδικό για sushi πιάτο από μπαμπού και απλώνετε μία στρώση ρύζι – περίπου ½ εκατοστό. Στη συνέχεια, απλώνετε πάνω από το ρύζι μία στρώση PHILADELPHIA - περίπου 2 εκατοστά. Πασπαλίζετε ελαφρά τα ψιλοκομμένα αρωματικά βότανα και τοποθετείτε το σολομό, αφού του αφαιρέσετε την πέτσα και τον κόψετε σε μικρές λωρίδες. Τυλίγετε το φύκι με τη βοήθεια του ειδικού πιάτου και σχηματίζετε έναν κύλινδρο με διάμετρο 3 εκατοστών. Τέλος, κόβετε το φύκι σε φέτες διαμέτρου περίπου 2 εκατοστά.
  • Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα τρία φύλλα και σερβίρετε με σάλτσα σόγια και γουασάμπι.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1386,0 kj
Ενέργεια 331,0 kcal
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.