Bagel me Philadelphia Cottage ACTIVE, μήλο και αμύγδαλο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 10 '
1

Υλικά

  • 1 ψωμί Bagel
  • 50 γρ Philadelphia Cottage Active
  • 0.25 μήλο
  • 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Οδηγίες

  • Ψήνετε το ψωμί Bagel και το κόβετε στη μέση. Στο κάτω μέρος απλώνετε Philadelphia Cottage ACTIVE.
  • Πλένετε το μήλο, κόβετε τον πυρήνα με ένα κόπτη και έπειτα το τεμαχίζετε σε λεπτές φέτες και το τοποθετείτε πάνω στο Philadelphia.
  • Αναμειγνύετε τα αμύγδαλα με το μέλι και το τοποθετείτε στο πάνω μέρος της ζύμης του ψωμιού.
  • Βάζετε το ένα μέρος της ζύμης πάνω στο άλλο και σερβίρετε.

TipsTip

  • Για περισσότερη απόλαυση: Βράζετε περίπου 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη με λίγο αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας νερό σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτετε τα αμύγδαλα και τα αφήνετε μέχρι να καραμελώσουν. Στη συνέχεια, αφήνετε το μίγμα να κρυώσει πάνω σε λαδόκολλα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ζάχαρη καίει πολύ και τα αμύγδαλα είναι ζεστά μετά την ολοκλήρωση του μίγματος.
  • Επίσης, μπορείτε να καραμελώσετε τις φέτες μήλου: Πλένετε το μήλο, κόβετε τον πυρήνα με ένα κόπτη και τεμαχίζετε σε λεπτές φέτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνετε 1 κουταλάκι της σούπας βούτυρο, προσθέτετε 40γρ ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Η ζάχαρη γίνεται υγρή και μόλις καραμελώσει με καφέ χρώμα, μειώνετε τη θερμότητα και προσθέτετε τις φέτες μήλου (προσεκτικά να μη πιτσιλιστείτε και καείτε). Βράζετε για περίπου 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και στη συνέχεια αφήνετε τις φέτες να κρυώσουν.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1470,0 kj
Ενέργεια 351,0 kcal
Λιπαρά 7,0 g
Υδατάνθρακες 57,0 g
Πρωτεΐνες 14,0 g