Cheesecake με μέλι και καρύδια
16 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:35 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:3 ώρες 35 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάζετε τα σαβαγιάρ σε μια σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα σαβαγιάρ. Στρώνετε το μείγμα σε ένα τσέρκι (όπου έχετε απλώσει μια λαδόκολλα) και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση.

    2. 2

      Χτυπάτε στο μίξερ το Philadelphia, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Βάζετε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για 10’, προσθέτετε 75 γρ από τη ζάχαρη, ζεσταίνετε ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν τα φύλλαζελατίνης και αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε το νερό με τη ζελατίνη και τη ζάχαρη μέσα στη κρέμα με το Philadelphia και ανακατεύετε. Απλώνετε το μείγμα πάνω από τη βάση και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο για 3 ώρες.

    3. 3

      Σε ένα τηγάνι, βάζετε τα καρύδια, 20 γρ ζάχαρη και 2 κουταλιές της σούπας νερό. Το βάζετε στη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να καραμελώσουν τα καρύδια. Προσθέτετε ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο και ανακατεύετε για ακόμα 1 με 2 λεπτά. Αφήνετε τα καραμελωμένα καρύδια σε μια λαδόκολλα να κρυώσουν. Διακοσμείτε το Cheesecake με τα καραμελωμένα καρύδια και το μέλι.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage