Cheesecake με μαρμελάδα κόκκινων φρούτων και φρέσκα raspberries
7 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:30 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:6 ώρες 30 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Αλέθετε στο blender τα μπισκότα και τα αμύγδαλα μέχρι να θρυμματιστούν εντελώς.

    2. 2

      Ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε καλά.

    3. 3

      Καλύπτετε με το μίγμα τον πάτο μιας φόρμας 22 – 24 εκ. που ανοίγει, ισιώνετε την επιφάνεια με ένα κουτάλι και την βάζετε στο ψυγείο για μια ώρα.

    4. 4

      Αφρατεύετε το cream cheese Philadelphia με έναν αβγοδάρτη ( ή πιρούνι), ρίχνετε την ζάχαρη άχνη και το έλαιο μαστίχας και σιγά – σιγά προσθέτετε την σφιχτή σαντιγί.

    5. 5

      Απλώνετε το μίγμα πάνω στην βάση του μπισκότου και ισιώνετε με μια σπάτουλα.

    6. 6

      Αφήνετε το cheese cake στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον να παγώσει. Λίγο πριν σερβίρετε, περιχύνετε με την μαρμελάδα και διακοσμείτε με τα φρέσκα βατόμουρα.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά