![](/static/ready-d4936b83e0d361364e7580abf66aac84.png)
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;
το ήξερες?
Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.
μέθοδος
1
Αλέθετε στο blender τα μπισκότα και τα αμύγδαλα μέχρι να θρυμματιστούν εντελώς.
2
Ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε καλά.
3
Καλύπτετε με το μίγμα τον πάτο μιας φόρμας 22 – 24 εκ. που ανοίγει, ισιώνετε την επιφάνεια με ένα κουτάλι και την βάζετε στο ψυγείο για μια ώρα.
4
Αφρατεύετε το cream cheese Philadelphia με έναν αβγοδάρτη ( ή πιρούνι), ρίχνετε την ζάχαρη άχνη και το έλαιο μαστίχας και σιγά – σιγά προσθέτετε την σφιχτή σαντιγί.
5
Απλώνετε το μίγμα πάνω στην βάση του μπισκότου και ισιώνετε με μια σπάτουλα.
6
Αφήνετε το cheese cake στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον να παγώσει. Λίγο πριν σερβίρετε, περιχύνετε με την μαρμελάδα και διακοσμείτε με τα φρέσκα βατόμουρα.