Cheesecake με φρέσκα φρούτα
16 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:45 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάζετε τα σαβαγιάρ σε μια σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα σαβαγιάρ. Στρώνετε το μείγμα σε ένα τσέρκι (στο οποίο έχετε απλώσει μια λαδόκολλα) και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση.

    2. 2

      Χτυπάτε στο μίξερ το Philadelphia, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Βάζετε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για 10’. Παίρνετε λίγη από τη κρέμα γάλακτος, βάζετε μέσα τις ζελατίνες, ζεσταίνετε ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν και την αφήνετε να κρυώσει.

    3. 3

      Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος μαζί με τη κρέμα με τις ζελατίνες μέχρι να γίνει σαντιγί. Ρίχνετε σιγά – σιγά σε δόσεις το μείγμα με το Philadelphia και αναμιγνύετε απαλά. Απλώνετε τη κρέμα πάνω από τη βάση και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο για 30’. Στολίζετε με φρούτα της επιλογής σας.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage