
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light
το ήξερες?
Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις
μέθοδος
1
Βάση: Βάζετε τα μπισκότα σε μία σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το αναμιγνύετε με τα θρυμματισμένα μπισκότα σε ένα μπολ. Στρώνετε το μίγμα σε 6 μικρά (7 εκατ.), στρογγυλά φορμάκια. (στα οποία έχετε απλώσει μία λαδόκολλα) και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Αφού τελειώσετε, τοποθετείτε τα φορμάκια μέσα στο ψυγείο για 30’.
2
Κρέμα: Βάζετε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για 10’. Παίρνετε λίγη από τη κρέμα γάλακτος, βάζετε μέσα τη ζελατίνη, ζεσταίνετε ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθούν και την αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε στο μίξερ απαλά το PHILADELPHIA, τη κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, το χυμό μήλου, το αυγό και το μίγμα της ζελατίνης. Ανακατεύετε μέχρι η κρέμα γίνει απαλή.
3
Διακόσμηση: Κόβετε το μήλο σε μικρά καβάκια περιχύνοντας τα με χυμό λεμονιού , ώστε να μην μαυρίσει. Παράλληλα, σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά τη ζάχαρη μέχρι να αρχίσει να καραμελώνει. Βγάζετε την καραμέλα από τη φωτιά, προσθέτοντας το βούτυρο και το μήλο. Ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσει. Τέλος με ένα κουτάλι το ποθετείτε την κρέμα σε 2 στρώσεις μέσα στα στρογγυλά φορμάκια. Μία στρώση κρέμας, στη συνέχεια μία στρώση καραμελωμένα μήλα και καραμέλα βουτύρου, επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά τις στρώσεις και τα βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.