Cheesecake με βατόμουρο
12 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:35 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:2 ώρες 15 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάση: Τοποθετείτε 12 στρογγυλά φορμάκια 7εκ. πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί. Βάζετε τα μπισκότα σε μία σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα μπισκότα. Στρώνετε το μίγμα στα φορμάκια και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Τοποθετείτε τα φορμάκια στο ψυγείο για 30 λεπτά.

    2. 2

      Κρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ απαλά το Philadelphia, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το σιρόπι βατόμουρου. Ανακατεύετε έως ότου η κρέμα γίνει απαλή και ομοιόμορφη.

    3. 3

      Με ένα κουτάλι γεμίζετε τα φορμάκια μέχρι τη μέση με την κρέμα, προσθέτετε μερικά βατόμουρα και γεμίζετε με την υπόλοιπη κρέμα. Τα βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

    4. 4

      Διακόσμηση: Διακοσμείτε το cheesecake σας με φρέσκα βατόμουρα.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Πίτσα με τόνο

    clockΣυνολικός Χρόνος:35 λεπτά