Cheesecake χωρίς λακτόζη
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:2 ώρα 15 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Ζυμώνετε τη granola και τη μαργαρίνη, διανείμετε το μείγμα σε 4 ποτήρια επιδόρπιου των 140 ml το καθένα και πιέστε προς τα κάτω για να δημιουργήσετε τη βάση.

    2. 2

      Ανακατέψτε το Philadelphia χωρίς λακτόζη, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη βανιλλίνης και 30 ml σιρόπι σφενδάμου. Αφού η κρέμα μας γίνει απαλή με ένα κουτάλι γεμίζετε τα βάζα και το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες.

    3. 3

      Τρίψτε το μάνγκο και ανακατέψτε το με 25 ml σιρόπι σφενδάμου και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού. Βάλτε περίπου 1 κουταλιά από το μείγμα σε κάθε cheesecake. Πασπαλίστε με μούρα και σερβίρετε.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά