Cheesecake χωρίς λακτόζη
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:2 ώρες 15 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Ζυμώνετε τη granola και τη μαργαρίνη, διανείμετε το μείγμα σε 4 ποτήρια επιδόρπιου των 140 ml το καθένα και πιέστε προς τα κάτω για να δημιουργήσετε τη βάση.

    2. 2

      Ανακατέψτε το Philadelphia χωρίς λακτόζη, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη βανιλλίνης και 30 ml σιρόπι σφενδάμου. Αφού η κρέμα μας γίνει απαλή με ένα κουτάλι γεμίζετε τα βάζα και το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες.

    3. 3

      Τρίψτε το μάνγκο και ανακατέψτε το με 25 ml σιρόπι σφενδάμου και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού. Βάλτε περίπου 1 κουταλιά από το μείγμα σε κάθε cheesecake. Πασπαλίστε με μούρα και σερβίρετε.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά