Cheesecake βατόμουρο
12 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:45 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:3 ώρες 45 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάση: Βάζετε τα μπισκότα σε μία σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το αναμιγνύετε με τα θρυμματισμένα μπισκότα σε ένα μπολ. Στρώνετε το μίγμα σε 12 μικρά στρόγγυλα φορμάκια 7 εκατ. (στα οποία έχετε απλώσει μία λαδόκολλα) και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Αφού τελειώσετε, τοποθετείτε τα φορμάκια μέσα στο ψυγείο για 30 λεπτά.

    2. 2

      Κρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ απαλά το PHILADELPHIA, το γιαούρτι, το ροδόνερο, την κόκκινη χρωστική και τις 2 κουταλιές μαρμελάδας βατόμουρο. Ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να γίνει απαλό.

    3. 3

      Διακόσμηση: Με ένα κουτάλι γεμίζετε το κάθε φαρμάκι και έπειτα τοποθετείτε λίγα βατόμουρα στην κορυφή. Τέλος βάζετε το cheesecake σας στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Πίτσα με τόνο

    clockΣυνολικός Χρόνος:35 λεπτά