Cheesecake μόκα
8 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:45 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:3 ώρες 45 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάση: Τοποθετείτε 8 στρογγυλά φορμάκια 7εκ. σε μία λαδόκολλα. Θρυμματίζετε τα μπισκότα, λιώνετε το βούτυρο και αναμιγνύετε με τον καφέ σε ένα μπολ. Στρώνετε το μίγμα στα φορμάκια και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Τοποθετείτε τα φορμάκια στο ψυγείο όσο ετοιμάζετε την κρέμα.

    2. 2

      Κρέμα: Βάζετε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Ζεσταίνετε τον καφέ, βάζετε μέσα τη ζελατίνη, ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί και αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε στο μίξερ απαλά το Philadelphia και τη ζάχαρη μέχρι η κρέμα να γίνει απαλή. Προσθέτετε το μίγμα της ζελατίνης και έπειτα την κρέμα γάλακτος.

    3. 3

      Ξεχωρίζετε τα 2/3 του μίγματος της κρέμας και προσθέτετε τη σοκολάτα, αφού τη λιώσετε. Μοιράζετε τη σοκολατένια κρέμα στα φορμάκια στρώνοντας την επιφάνεια. Συνεχίζετε τοποθετώντας μία ακόμη στρώση κρέμας από το υπόλοιπο 1/3 του μίγματος που έχετε κρατήσει χωρίς σοκολάτα. Βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

    4. 4

      Διακόσμηση: Λίγο πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με τη σκόνη κακάο και τους σοκολατένιους κόκκους καφέ.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά