
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light
το ήξερες?
Όταν ολοκληρώ σεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις
μέθοδος
1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 140 °C, στον αέρα.
2
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα Philadelphia Original και τη ζάχαρη, και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
3
Προσθέτουμε το φιστίκι, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα, ανακατεύοντας απαλά, και προσέχουμε να ενσωματωθεί το ένα πριν ρίξουμε το επόμενο.
4
Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μέθοδο μπεν- μαρί και αφού λιώσει, ρίχνουμε το μπισκότο μέσα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.
5
Στρώνουμε λαδόκολλα σε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ διαμέτρου 20 εκ. και βουτυρώνουμε. Απλώνουμε τη βάση ομοιόμορφα, αδειάζουμε τη γέμιση και ψήνουμε στον φούρνο για 50 με 55 λεπτά.
6
Αφήνουμε το cheesecake να κρυώσει πολύ καλά, πασπαλίζουμε με τη λιωμένη λευκή σοκολάτα και τα φιστίκια Αιγίνης και σερβίρουμε.
Αν θέλουμε να έχουμε έντονη την αίσθηση του φιστικιού, δεν το θρυμματίζουμε πολύ.PRO TIP
Δε χτυπάμε τα αυγά πάρα πολύ, για να μη φουσκώσει και σπάσει το cheesecake.PRO TIP
Πρέπει τα υλικά για τη γέμιση να είναι όλα στην ίδια θερμοκρασία, για να μην κόψει το μείγμα.PRO TIP