Cheesecake Φράουλα
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:15 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:15 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο πολυμίξερ. Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά. Ανακατεύετε καλά με τα μπισκότα και στρώνετε το μίγμα σαν βάση σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα. Αφήνετε να κρυώσει.

    2. 2

      Ψιλοκόβετε τα ¾ της φράουλας στο μίξερ και έπειτα ανακατεύετε καλά με το PHILADELPHIA, τη ζάχαρη και το γιαούρτι.

    3. 3

      Τοποθετείτε τις ζελατίνες σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν και τις στραγγίζετε καλά. Έπειτα, τις λιώνετε σε ένα μπεν μαρί με 4 κουταλιές της σούπας νερό και στη συνέχεια ενώνετε με το μίγμα της φράουλας.

    4. 4

      Ρίχνετε όλο το μίγμα πάνω στη βάση μπισκότου και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες. Ανοίγετε τη φόρμα και σερβίρετε με μικρά κομματάκια φράουλας στην κορυφή.

    5. ImagePRO TIP Αντί για ζελατίνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζελέ φράουλας.

      ImagePRO TIP Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές φόρμες σε σχήμα καρδιάς!

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Τορτίγισ με κοτόπουλο

    clockΣυνολικός Χρόνος:25 λεπτά