Cheesecake φούρνου
16 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:1 ώρα  
Συνολικός Χρόνος:1 ώρα  

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 °C.

    2. 2

      Αναμιγνύετε τα μπισκότα με το μέλι, τις 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και το βούτυρο και πιέζετε το μείγμα στη βάση μιας φόρμας με έλασμα διαμέτρου 26 εκ. περίπου. Ψήνετε για 10 λεπτά.

    3. 3

      Στο μεταξύ, χτυπάτε το PHILADELPHIA με τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το χυμό λεμονιού συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίχνετε τα αυγά ένα-ένα, χτυπώντας συνεχώς σε χαμηλή ταχύτητα να αναμιχθούν όλα τα υλικά καλά.

    4. 4

      Περιχύνετε το μείγμα πάνω στα ψημένα μπισκότα και απλώνετε από πάνω, σε μικρές κουταλιές, τη μαρμελάδα φράουλας. Με μαχαίρι “χαράζετε” τη μαρμελάδα απλώνοντάς την στην υπόλοιπη επιφάνεια σε ακανόνιστα σχέδια σαν νερά μαρμάρου.

    5. 5

      Ψήνετε στην ίδια θερμοκρασία για 40 λεπτά περίπου. Το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο να μείνει τουλάχιστον 4 ώρες πριν το σερβίρετε.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage