
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light
το ήξερες?
Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις
μέθοδος
1
Σε ένα μπολ, βάζουμε τη ξερή μαγιά, το χλιαρό γάλα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το μίξερ μέχρι να διαλυθούν τα υλικά.
2
Προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι, το αυγό και τους επιπλέον κρόκους. Χρησιμοποιώντας το εξάρτημα γάντζου, χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για 5 λεπτά ή μέχρι να γίνει λεία και ελαστική η ζύμη . Προσθέτουμε το βούτυρο, λίγο κάθε φορά, και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα (η ζύμη θα είναι πολύ κολλώδης). Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα αλευρωμένο μπολ και καλύπτουμε με μεμβράνη.
3
Αφήνουμε να φουσκώσει σε ένα ζεστό μέρος για τουλάχιστον 1 ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
4
Για να φτιάξουμε τη γέμιση κανέλας, τοποθετούμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα και τη βανίλια σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μ έχρι να γίνει λείο το μίγμα.
5
Λαδώνουνε ένα ταψί μεγέθους 20 cm x 30 cm (8 ιντσών x 12 ιντσών). Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια σε ορθογώνιο σχήμα 25 cm x 60 cm (10 ιντσών x 24 ιντσών). Απλώνουμε τη γέμιση κανέλας. Ξεκινώντας από τη μεγάλη πλευρά, διπλώνουμε σφιχτά τη ζύμη για να κλείσουμε τη γέμιση. Κόβουμε σε 12 κομμάτια με τη βοήθεια ενός σπάγκου. Τοποθετούμε τα ρολά στο λαδωμένο ταψί και καλύπτουμε με μεμβράνη. Αφήνουμε να φουσκώσει σε ένα ζεστό μέρος για 1 ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
6
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C (350 °F). Ψήνουμε τα ρολά για 20-30 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο).Αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί για 5 λεπτά.
7
Για το γλάσο Philadelphia, τοποθετούμε το Philadelphia και το βούτυρο σε ένα μπολ και χτυπάμε με μίξερ σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί. Απλώνουμε το γλάσο πάνω στα ζεστά ρολά και σερβίρουμε.