Cupcakes καρότου με γλάσσο Philadelphia
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 25 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 45 '
12

Υλικά

  • 175 γρ καρότα
  • 40 γρ ξηροί καρποί
  • 150 γρ αλεύρι
  • 1 κουτ. γλυκ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουτ. γλυκ. κανέλα
  • 75 γρ μαύρη ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 125 ml ηλιέλαιο
  • 1 κουτ. σουπ. ξύσμα λεμονιού
  • 1 κουτ. σουπ. χυμός λεμονιού
  • 175 γρ PHILADELPHIA
  • 75 γρ ζάχαρη άχνη

Οδηγίες

  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ˚C. Βουτυρώνετε τα φορμάκια για cupcakes ή βάζετε χάρτινες θήκες για cupcakes. Χοντροκόβετε τους ξηρούς καρπούς και κόβετε τα καρότα με τη βοήθεια ενός μαντολίνο.
  • Χτυπάτε σε ένα μίξερ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη κανέλα και τη καστανή ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και το ηλιέλαιο και ανακατεύετε. Τέλος βάζετε το καρότο και τους ξηρούς καρπούς. Ρίχνετε το μίγμα στα φορμάκια. Ψήνετε για 20’. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
  • Ανακατεύετε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού με το Philadelphia και τη ζάχαρη άχνη μέχρι η κρέμα να γίνει απαλή. Απλώνετε το μείγμα Philadelphia πάνω στα cupcakes και σερβίρετε.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1151,6 kj
Ενέργεια 275,0 kcal
Λιπαρά 18,0 g
Υδατάνθρακες 24,0 g
Πρωτεΐνες 4,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.