Philadelphia Cheesecake με Βατόμουρο
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 35 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 135 '
12

Υλικά

  • Για τη βάση
  • 150 γρ μπισκότα βανίλιας
  • 60 γρ λιωμένο βούτυρο
  • Για την κρέμα
  • 190 γρ κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ PHILADELPHIA σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ ζάχαρη άχνη
  • 120 γρ βατόμουρα
  • 7 κουτ. της σούπας
  • Για τη διακόσμηση
  • 120 γρ βατόμουρα

Οδηγίες

  • Βάση: Τοποθετείτε 12 στρογγυλά φορμάκια 7εκ. πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί. Βάζετε τα μπισκότα σε μία σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα μπισκότα. Στρώνετε το μίγμα στα φορμάκια και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Τοποθετείτε τα φορμάκια στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Κρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ απαλά το Philadelphia, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το σιρόπι βατόμουρου. Ανακατεύετε έως ότου η κρέμα γίνει απαλή και ομοιόμορφη.
  • Με ένα κουτάλι γεμίζετε τα φορμάκια μέχρι τη μέση με την κρέμα, προσθέτετε μερικά βατόμουρα και γεμίζετε με την υπόλοιπη κρέμα. Τα βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  • Διακόσμηση: Διακοσμείτε το cheesecake σας με φρέσκα βατόμουρα.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1390,3 kj
Ενέργεια 332,0 kcal
Λιπαρά 22,9 g
Υδατάνθρακες 28,4 g
Πρωτεΐνες 3,8 g
εκ των οποίων κορεσμένα 14,5 g
Εδώδιμες ίνες 0,9 g
εκ των οποίων σάκχαρα 24,7 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.