Philadelphia Cheesecake με Σοκολάτα
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 35 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 215 '
8

Υλικά

  • 150 γρ μπισκότα OREO
  • 60 γρ ανάλατο βούτυρο
  • 190 γρ κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ Philadelphia σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ ζάχαρη - άχνη
  • 80 γρ κουβερτούρα Παυλίδης
  • 80 γρ κουβερτούρα γάλακτος Παυλίδης
  • 80 γρ λευκή σοκολάτα Lacta

Οδηγίες

  • Βάση: Βάζετε τα μπισκότα σε μία σακούλα και τα θρυμματίζετε. Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με τα μπισκότα. Στρώνετε το μίγμα σε ένα τσέρκι 22εκ. (στο οποίο έχετε απλώσει μία λαδόκολλα) και πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί η βάση. Αφού τελειώσετε, τοποθετείτε το τσέρκι μέσα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  • Kρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ απαλά το PHILADELPHIA, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη. Αφού η κρέμα μας γίνει απαλή με ένα κουτάλι γεμίζετε το τσέρκι και το βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  • Διακόσμηση: Λιώνετε όλα τα είδη σοκολάτας σε μπέν μαρί. Αφήνετε το μίγμα να κρυώσει λίγο και έπειτα το περιχύνετε πάνω στο cheesecake.

TipsTip

  • Σε περίπτωση που προτιμάτε ένα είδος σοκολάτας, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα 3 διαφορετικά είδη με 240γρ σοκολάτας της προτίμησής σας (κλασική κουβερτούρα ή κουβερτούρα γάλακτος ή λευκή σοκολάτα).

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 2437,1 kj
Ενέργεια 582,0 kcal
Λιπαρά 42,0 g
Υδατάνθρακες 43,0 g
Πρωτεΐνες 7,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 15,0 g
Νάτριο 0,3 g
εκ των οποίων σάκχαρα 33,0 g
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.