Philadelphia Lemon pie
16 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:30 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:3 ώρες 30 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Für eine leichtere Alternative, verwende z.B. Philadelphia Balanceαισθάνεσαι πειραματικός;

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Ein Philadelphia Becher kann ein großartiges Zuhause für die Anzucht deiner Lieblingskräuter sein.

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Βάζετε το μούσλι και τις νιφάδες καλαμποκιού σε μία σακουλίτσα τροφίμων, τη σφραγίζετε και θρυμματίζετε το περιεχόμενο με έναν πλάστη.

    2. 2

      Λιώνετε το βούτυρο, το αναμιγνύετε με τα θρυμματισμένα δημητριακά και απλώνετε το μίγμα πιέζοντάς το στον αφαιρούμενο πάτο της φόρμας, όπου έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Αλείφετε τη βάση με σιρόπι σφενδάμου.

    3. 3

      Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα Philadelphia, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού.

    4. 4

      Μαλακώνετε για λίγο τη ζελατίνη σε κρύο νερό και στραγγίζετε. Ζεσταίνετε τη ζελατίνη μαζί με 150 ml νερό και 75 γρ. ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί, και αναμιγνύετε το υγρό μίγμα με την κρέμα Philadelphia. Ρίχνετε την κρέμα στη φόρμα. Αφήνετε την τάρτα να κρυώσει για τουλάχιστον 3 ώρες.

    5. 5

      Ζεσταίνετε την υπόλοιπη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να καραμελοποιηθεί. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνετε την καραμέλα να κρυώσει μέχρι να σχηματιστούν μικρές γραμμούλες. Περιχύνετε την τάρτα με την καραμέλα και σερβίρετε αμέσως.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage