
Συστατικά
Υποκατάστατα Προϊόντων
Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light
το ήξερες?
Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις
μέθοδος
1
Βάζετε το μούσλι και τις νιφάδες καλαμποκιού σε μία σακουλίτσα τροφίμων, τη σφραγίζετε και θρυμματίζετε το περιεχόμενο με έναν πλάστη.
2
Λιώνετε το βούτυρο, το αναμιγνύετε με τα θρυμματισμένα δημητριακά και απλώνετε το μίγμα πιέζοντάς το στον αφαιρούμενο πάτο της φόρμας, όπου έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Αλείφετε τη βάση με σιρόπι σφενδάμου.
3
Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα Philadelphia, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού.
4
Μαλακώνετε για λίγο τη ζελατίνη σε κρύο νερό και στραγγίζετε. Ζεσταίνετε τη ζελατίνη μαζί με 150 ml νερό και 75 γρ. ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί, και αναμιγνύετε το υγρό μίγμα με την κρέμα Philadelphia. Ρίχνετε την κρέμα στη φόρμα. Αφήνετε την τάρτα να κρυώσει για τουλάχιστον 3 ώρες.
5
Ζεσταίνετε την υπόλοιπη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να καραμελοποιηθεί. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και αφήνετε την καραμέλα να κρυώσει μέχρι να σχηματιστούν μικρές γραμμούλες. Περιχύνετε την τάρτα με την καραμέλα και σερβίρετε αμέσως.