Reginette με Philadelphia και μανιτάρια
No Video
  • ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 35 '
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 35 '
4

Υλικά

  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 350 γρ μανιτάρια
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 320 γρ ζυμαρικά τύπου reginette
  • 1 φακελάκι σαφράν
  • 100 γρ PHILADELPHIA
  • 4 κουτ. σουπ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Οδηγίες

  • Καθαρίζετε μια σκελίδα σκόρδο και τη τηγανίζετε σε λίγο λάδι, την αφαιρείτε και προσθέτετε τα μανιτάρια τα οποία και αφήνετε να μαγειρευτούν για περίπου 20’. Προσθέτετε αλάτι, ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε.
  • Βράζετε τα μακαρόνια al dente. Παίρνετε λίγο από το νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά και το ανακατεύετε μαζί με το σαφράν και το Philadelphia.
  • Σουρώνετε τα μακαρόνια, τα ρίχνετε στο τηγάνι με τα μανιτάρια και προσθέτετε το Philadelphia. Ανακατεύετε ελαφρώς για να αναμιχθούν οι γεύσεις. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.

TipsTip

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Διατροφικά Στοιχεία Ανά μερίδα
Ενέργεια 1767,3 kj
Ενέργεια 422,0 kcal
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των “Cookies” για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα “Cookies” ή να πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα “Cookies”, σας καλούμε να διαβάσετε την «Πολιτική για τα Cookies». Πατώντας «Αποδέχομαι» αποδέχεστε την «Πολιτική για τα Cookies» της παρούσας ιστοσελίδας και συναινείτε στην αντίστοιχη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.