Reginette με μανιτάρια
4 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:35 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:35 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Καθαρίζετε μια σκελίδα σκόρδο και τη τηγανίζετε σε λίγο λάδι, την αφαιρείτε και προσθέτετε τα μανιτάρια τα οποία και αφήνετε να μαγειρευτούν για περίπου 20’. Προσθέτετε αλάτι, ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε.

    2. 2

      Βράζετε τα μακαρόνια al dente. Παίρνετε λίγο από το νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά και το ανακατεύετε μαζί με το σαφράν και το Philadelphia.

    3. 3

      Σουρώνετε τα μακαρόνια, τα ρίχνετε στο τηγάνι με τα μανιτάρια και προσθέτετε το Philadelphia. Ανακατεύετε ελαφρώς για να αναμειχθούν οι γεύσεις. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Cheesecake με μπισκότα Oreo

    clockΣυνολικός Χρόνος:1 ώρα 20 λεπτά