Image

Φίλοι με το περιβάλλον

Δες παρακάτω πώς μπορούμε όλοι μαζί να ελαχιστοποιήσουμε το αποτύπωμά μας στον πλανήτη

Image

Συσκευασία

Ήξερες ότι η συσκευασία Philadelphia είναι κατασκευασμένη για να ανακυκλώνεται;

Image

Σπατάλη τροφίμων

Το Philadelphia αξιοποιεί όλα τα τρόφιμα που σου έχουν περισσέψει.

Image

Συστατικά

Με γάλα, κρέμα, λίγο αλάτι. Κρατώντας τη συνταγή μας απλή έχουμε φροντίσει να διατηρούμε την κρεμώδη υφή και γεύση που όλοι αγαπάμε και κανείς δε μπορεί να αντισταθεί. 

Image

Γεωργικές Πρακτικές

Υποστηρίζουμε τις φάρμες όπου το γάλα για το Philadelphia παρασκευάζεται. Διότι αυτό είναι το σωστό.

Image

Παρασκευή

Φροντίζουμε για όσα συμβαίνουν "στα παρασκήνια"

Συσκευασία
Λιγότερο πλαστικό

Φροντίζουμε για τα απορρίμματα ενθαρρύνοντας την ανακύκλωση ή την επαναχρησιμοποίηση της συσκευασίας μας Η ανακυκλώσιμη συσκευασία μας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί φρέσκια την απολαυστική γεύση του Philadelphia όσο περισσότερο γίνεται. Μόλις απολαύσετε το αγαπημένο σας προϊόν σας προτρέπουμε να ανακυκλώσετε τη συσκευασία.

Ιδέες για να σε "ενεργοποιήσουμε"

Image

Μεγάλωσε μόνος σου τα χορταρικά σου

Μια κανονική συσκευασία Philadelphia μπορεί να φιλοξενήσει τα αγαπημένα σου βότανα. Απλά πρέπει να:


  1. Προσθέσεις λίγο χώμα σε μια καθαρή συσκευασία.
  2. Φυτέψεις τους σπόρους.
  3. Βλέπεις το φυτό σου να μεγαλώνει.
Image

Αγάπησε τα φαγητά που σου περισσεύουν

Όταν χρησιμοποιείς μια συσκευασία Philadelphia για το φαγητό σου, κράτησέ την στον πάγκο. Μπορείς να αποθηκεύσεις τα περισσευόμενα φαγητά της βραδιάς, ώστε να γίνουν τα αστέρια του αυριανού γεύματος. Απλώς βεβαιώσου ότι έχουν κρυώσει εντελώς πριν τα αποθηκεύσεις.

Image

Πόσο οργανωτικός είσαι;

Για να μην βλέπεις πλέον αυτό το ακατάστατο συρτάρι, χρησιμοποίησε συσκευασίες Philadelphia για να αποθηκεύσεις μικροσκοπικά αντικείμενα όπως κουμπιά, συνδετήρες, καρφίτσες, ελαστικά ή υλικά χειροτεχνίας με ασφάλεια και σε κοντινή απόσταση.

Σπατάλη τροφίμων
λιγότερη σπατάλη τροφίμων

Ίσως εκπλαγείς όταν μάθεις ότι το 53% της σπατάλης τροφίμων συμβαίνει στα νοικοκυριά, ενώ μόλις το 30% συμβαίνει σε εγκαταστάσεις παραγωγής ή μεταποίησης*. Έτσι, όπως είμαστε φίλοι του φαγητού, έχουμε μερικές συνταγές που δεν θα θέλεις να πάνε χαμένες. Γιατί να μην δείξεις λίγη αγάπη στα υπολείμματά σου με μια κουταλιά από Philadelphia; Ή αξιοποίησε στο έπακρο τα «άσχημα» "βαρετά" λαχανικά.

Συστατικά
Λιγότερη σπατάλη τροφίμων στις συνταγές μας

Γάλα, κρέμα γάλακτος και μια πρέζα αλάτι: τα κύρια συστατικά που φτιάχνουν το αυθεντικό μας τυρί κρέμα. Κρατώντας τα πράγματα απλά σημαίνει ότι μπορείς να εστιάσεις περισσότερο στην ακαταμάχητη κρεμώδη γεύση και υφή που αγαπάς. Όποιες κι αν είναι οι διατροφικές σου ανάγκες, με το Philadelphia μπορείς να βρεις έναν πραγματικό φίλο. Φροντίζουμε να καλύπτουμε όλους τους φίλους μας κάθε φορά που αναπτύσσουμε γευστικές νέες επιλογές, και καταλήξαμε σε μια σειρά που περιλαμβάνει κάτι για όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, από ελαφριές – και πιο ελαφριές – εκδόσεις έως επιλογές σνακ πλούσιες σε πρωτεΐνη. Υπάρχει ακόμη και κάτι για τους ευαίσθητους στη λακτόζη ή για όσους προτιμούν τις γεύσεις.

Γεωργικές πρακτικές
Λιγότερη σπατάλη από την αρχή

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε για να αφήσουμε λιγότερα ίχνη στον πλανήτη μας είναι να δεσμεύσουμε προμηθευτές να ανταποκριθούν στην προσέγγισή μας για την καλή διαβίωση των ζώων και με τη συνεχή βελτίωση των καλών πρακτικών στη φάρμα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού μας. Όσο καλύτερα φροντίζονται οι αγελάδες, τόσο καλύτερο γάλα παράγουν. Και η υπέροχη γεύση εξαρτάται από το ποιοτικό γάλα. Είμαστε επίσης περήφανοι που λέμε ότι το 2013 και το 2020, το Philadelphia έλαβε το Βραβείο Compassion in World Farming’s Good Dairy. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει εταιρείες που όχι μόνο επιτρέπουν στις αγελάδες τους να βόσκουν σε ανοιχτούς βοσκότοπους κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, αλλά και για τη βελτίωση των βασικών ζητημάτων ευημερίας και των συνθηκών υγείας γενικότερα. Ένα άλλο κριτήριο είναι ότι οι παραγωγοί εκτρέφουν όλους τους μόσχους τους σε περιβάλλοντα όπου μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, να τους παρέχουν επαρκή κλινοσκεπάσματα και να τρέφουν μια δίαιτα που περιέχει κατάλληλη ποσότητα φυτικών ινών. Οι καλές πρακτικές για την καλή διαβίωση των ζώων συμβαδίζουν επίσης με προγράμματα μείωσης του C02: βελτιώνοντας τα σχέδια στέγασης και υγείας για πιο υγιείς αγελάδες, διευκολύνοντας τον μηρυκασμό και την πέψη, μειώνουμε την παραγωγή μεθανίου και παράγουμε καλύτερο γάλα.

Δε το λέμε μόνο εμείς.
Δες τι έχουν να πουν και οι φίλοι μας οι αγρότες για εμάς

Γνώρισε τους κτηνοτρόφους με τους οποίους συναργαζόμαστε

Image
Henning K.
ImageImage

Η οικογένειά μου ασχολείται με τη γαλακτοπαραγωγή εδώ και γενιές. Με τα χρόνια εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τον τρόπο που κάνουμε διαχειριστείτε τη φάρμα και φροντίστε τις αγελάδες μας. Εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες αέρα, ελευθερία κινήσεων, ατομική σίτιση και αρκετό χώρο για κάθε αγελάδα. Χρησιμοποιούμε επίσης ηλιακή ενέργεια για να βοηθήσουμε στη διαχείριση της χρήσης ενέργειας στο αγρόκτημα. Η φροντίδα στο αγρόκτημα απαιτεί την προσπάθεια και την εστίαση όλων μας. Χένινγκ Κ.

Μικρότερο αποτύπωμα στην γραμμή παραγωγής

Φροντίζουμε καλύτερα τι συμβαίνει "στα παρασκήνια", μειώνοντας τη σπατάλη σε κάθε βήμα του κύκλου. Κάνουμε μόνο αυτό που πιστεύουμε ότι θα πουλήσει με ακριβή πρόβλεψη πωλήσεων. Αν καταλήξουμε με εναπομείναντα αποθέματα, θα βρούμε έναν τρόπο να μην το σπαταλήσουμε. Συχνά, κάνουμε δωρεές σε φιλανθρωπικούς εταίρους. Επιπλέον, διακινούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά για να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις εκπομπές άνθρακα. Παράλληλα εργαζόμαστε για να καταπολεμήσουμε τα απόβλητα σε όλα τα προϊόντα και τις συσκευασίες μας. Και λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν λάθος ερωτήσεις

Δες όλες τις ερωτήσειςImage