Philadelphia Sustainability

Μαζί προσφέρουμε φροντίδα

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο Philadelphia πιστεύουμε ότι πρέπει να φροντίζουμε όλα όσα αγαπάμε
From goodness inside - image
Γάλα
Γάλα
Κρέμα
Κρέμα
Λίγο Αλάτι
Λίγο Αλάτι

Με αγνότητα που ξεκινάει μέσα από το ίδιο το προϊόν…

Με γάλα, κρέμα, λίγο αλάτι. Κρατώντας τη συνταγή μας απλή έχουμε φροντίσει να διατηρούμε την κρεμώδη υφή και γεύση που όλοι αγαπάμε και κανείς δε μπορεί να αντισταθεί. Για να δείτε όλα τα συστατικά κάντε κλικ εδώ.

…φροντίζουμε για τα καλά πράγματα που βρίσκονται γύρω μας

Ακόμα και οι πιο μικρές πρωτοβουλίες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στη ζωή και στον κόσμο μας. Εξερευνήστε τους τέσσερις τρόπους με τους οποίους όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Φροντίζουμε για τα απορρίμματα ενθαρρύνοντας την ανακύκλωση ή την επαναχρησιμοποίηση της συσκευασίας μας

Η ανακυκλώσιμη συσκευασία μας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί φρέσκια την απολαυστική γεύση του Philadelphia όσο περισσότερο γίνεται. Μόλις απολαύσετε το αγαπημένο σας προϊόν σας ενθαρρύνουμε να ανακυκλώσετε τη συσκευασία.

Μάθετε περισσότεραΚλείσιμο
Δώστε στη συσκευασία σας μία δεύτερη ευκαιρία

Δώστε στη συσκευασία σας μία δεύτερη ευκαιρία

Το «σκαφάκι», το καπάκι αλλά και η προστατευτική μεμβράνη του Philadelphia μπορούν να ανακυκλωθούν - δεν έχετε παρά μόνο να τα απορρίψετε στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Γιατί να μην επαναχρησιμοποιήσετε το σκαφάκι Philadelphia; Μπορείτε να αποθηκεύσετε το φαγητό που περίσσεψε από το σημερινό σας γεύμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φυτέψετε μυρωδικά τα οποία μπορείτε αργότερα να αναμείξετε με το αγαπημένο σας Philadelphia.

Αξιοποιούμε τα τρόφιμα που αγαπάμε

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε απλούς τρόπους για να μετατρέψετε μία πατάτα που μπορεί να σας περίσσεψε ή μία φέτα ψωμί που δεν καταναλώθηκε, σε ένα ακόμη απολαυστικό γεύμα για εσάς και την οικογένειά σας. Με το Philadelphia και λίγη φαντασία φροντίζουμε να αξιοποιούμε όλο το φαγητό που έχουμε στη διάθεσή μας.

Μάθετε περισσότεραΚλείσιμο

Αγαπήστε το και αξιοποιήστε το στο μέγιστο!

Κάθε χρόνο σε ολόκληρη την Ευρώπη πετάμε 88 εκατομμύρια τόνους φαγητό. Μεγάλο μέρος αυτού του όγκου αφορά φαγητό που έχει όλες τις προδιαγραφές για να καταναλωθεί. Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί σε 14 κιλά φαγητού το χρόνο για τον καθένα από εμάς που θα μπορούσαν να μην είχαν απορριφθεί. Πρόκειται για φαγητό με θρεπτικά συστατικά που θα μπορούσαμε με απλό τρόπο να είχαμε μετατρέψει σε ένα απολαυστικό γεύμα.

Γνωρίζετε ότι…

Το φαγητό παραμένει πιο φρέσκο στη σωστή θερμοκρασία. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας συστήνουμε να διατηρείτε το Philadelphia σε ψυγείο σε θερμοκρασία 2-6°C και να το καταναλώνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ρυθμίστε το ψυγείο σας προκειμένου τα προϊόντα σας να διατηρούνται περισσότερο.

Διάρκεια Ζωής Ψωμιού

Όλοι μας αγαπάμε το ψωμί. Είναι από τα προϊόντα που αγοράζουμε αρκετά συχνά και είναι κρίμα να το απορρίπτουμε. Διατηρήστε το περισσότερο τοποθετώντας ένα μέρος από αυτό που αγοράσατε στην κατάψυξη. Κάποια άλλη στιγμή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τοστ, τρίμμα φρυγανιάς ή για να αλείψετε το αγαπημένο σας Philadelphia!

Απολαυστικά πιάτα που κάνουν τη διαφορά

Εδώ θα βρείτε ορισμένες από τις αγαπημένες μας ιδέες για να αξιοποιήσετε υλικά που περίσσεψαν στην κουζίνα σας και να τα μετατρέψετε σε κάτι πολύ απολαυστικό χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας Philadelphia. Για περισσότερες ιδέες επισκεφτείτε τη σελίδα με τις συνταγές μας.

Έχετε να προτείνετε κάποια συνταγή που να περιέχει υλικά που έχουν μείνει στην κουζίνα μας; Χρησιμοποιήστε το tag #rescuedwithphiladelphia

Υγιεινό wrap με Philadelphia
Ζυμαρικά με κρεμώδη σάλτσα Philadelphia

Φροντίστε για μια υγιεινή διατροφή μέσα από τις επιλογές σας

Μπορείτε να βρείτε το Philadelphia σε πολλές διαφορετικές γεύσεις. Χρησιμοποιήστε το ως άλειμμα, ως dip ή ακόμα και στη μαγειρική σας! Ανακαλύψτε διαφορετικές χρήσεις για να το απολαμβάνετε μέσα στη μέρα σας.

Μάθετε περισσότεραΚλείσιμο
Απολαυστική
κρεμώδης υφή
Πλούσιο σε πρωτεϊνη
και μόνο με 7% λιπαρά
Χωρίς λακτόζη
Πλούσια γεύση
με 30% λιγότερα λιπαρά

Επιλογές με γνώμονα την υγιεινή διατροφή

Από το γνωστό Philadelphia Original ως το απολαυστικό Philadelphia Light, με 30% λιγότερα λιπαρά ή το Philadelphia Active πλούσιο σε πρωτεΐνη και με μόνο 7% λιπαρά, σας προσφέρουμε όλες τις επιλογές για μια ισορροπημένη ζωή.

Σας παρουσιάζουμε ένα από τα τελευταία μας νέα - Philadelphia χωρίς λακτόζη

Η υπέροχη γεύση βασίζεται στο υψηλής ποιότητας γάλα, γι’ αυτό και υποστηρίζουμε τις ορθές γεωργικές και κτηνοτροφικές πρακτικές

Το Philadelphia παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα το οποίο προμηθευόμαστε από φάρμες που εμπιστευόμαστε και βρίσκονται κοντά στα εργοστάσια παραγωγής μας. Οι περισσότεροι από τους συνεργάτες κτηνοτρόφους είναι οικογενειακές επιχειρήσεις με κοπάδια περίπου 100 αγελάδων.

Πιστεύουμε ότι η φροντίδα και ο σεβασμός στις αγελάδες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να παράγουν γάλα υψηλής ποιότητας το οποίο εμείς με τη σειρά μας μετατρέπουμε στο πιο απολαυστικό τυρί κρέμα, το Philadelphia.

Διατηρούμε στενή συνεργασία με τους προμηθευτές γαλακτοκομικών προϊόντων προκειμένου να βοηθούν τους κτηνοτρόφους να υιοθετούν ορθές πρακτικές για την ευημερία των ζώων τους μέσα από συνεχείς βελτιώσεις στις φάρμες.

Μάθετε περισσότεραΚλείσιμο
Henning K.
Γνωρίστε έναν από τους συνεργάτες κτηνοτρόφους - Henning

Γνωρίστε έναν από τους συνεργάτες κτηνοτρόφους

"Η οικογένεια μου παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα εδώ και πολλές γενεές. Με το πέρασμα των χρόνων φροντίζουμε να εκσυγχρονίζουμε τους τρόπους με τους οποίους διαχειριζόμαστε τη φάρμα μας και φυσικά τη φροντίδα των αγελάδων μας. Οι ιδανικές συνθήκες αέρα, η ελευθερία κινήσεων, η ξεχωριστή σίτιση και ο επαρκής χώρος για κάθε αγελάδα αποτελούν ορισμένες από τις προδιαγραφές για υψηλή ποιότητα.

Ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε ηλιακά πάνελ για τη βελτιστοποίηση της ενέργειας που χρησιμοποιούμε στη φάρμα.

Χρειάζεται προσπάθεια και αφοσίωση από όλους μας για να φροντίζουμε τη φάρμα μας με τον καλύτερο τρόπο."